Fundasii sarbi de la Universitatea Cluj, Zoran Belosevic si Boban Cenic, se cred de netrecut


Fundasii sarbi de la Universitatea Cluj, Zoran Belosevic si Boban Cenic, sunt pregatiti sa le dea mari batai de cap atacantilor din Liga 1: "Suntem sarbi! De noi nu trece nimeni!".

Cei doi cred ca echipa se va clasa in primele 10 din campionat si au marturisit ca nu s-au gandit de doua ori cand li s-a propus sa joace la Cluj. "Am venit la un club profesionist. Stiu ca e in top 5 intre cluburile de fotbal din Romania. Am avut o oferta din prima liga din Grecia dar am ales Universitatea", a povestit elosevic.


Belosevic vorbeste limba romana, pe care a invata-o in perioada de 6 luni pe care a pretrecut-o Poli Timisoara, dar colegul sau Cenic are nevoie de ajutor. "Miroslav (n. red. Miroslav Lecic, care a evoluat la Universitatea Cluj si in sezonul trecut) ne ajuta la adaptare, e normal, insa toti colegii sunt de treaba, am fost primiti bine aici. Noi ne cunosteam si din campionatul Serbiei, ne-am intalnit ca adversari in cateva partide", a mai spus Cenic.

Cei doi au povestit in cantonamentul din Austria ca asteapta derby - ul cu CFR Cluj.

"Universitatea Cluj, in acest moment, e mult peste ce era FK Sarajevo cand am jucat contra CFR-ului. Sunt convins ca ii putem invinge. Echipa noastra va termina in primele 10 din Liga I in noul sezon”, a declarat Belosevic.

Bpbam Cenic este convins ca de cuplul de fundasi de la Universitatea Cluj nu va trece nimeni. "Suntem sarbi, pe deasupra si fundasi. De noi nu va trece nimeni! Uneori poate sa treaca mingea, insa jucatorul niciodata", a mai spus jucatorul.

Comentarii Facebook