Francezul Pele: Romania nu are o imagine foarte buna, datorita unor fapte pe care le savarsesc anumite persoane in Franta

Jucatorul Universitatii Cluj, francezul Steven Pele, spune ca si-a schimbat parerea despre Romania si despre romani dupa ce a ajuns la Cluj.

 

"Romania si romanii nu au o imagine foarte buna, datorita unor fapte pe care le savarsesc anumite persoane in Franta. Ei bine, eu m-am convins ca mentalitatea asta este bolnava, gresita, cum vrei tu sa-i spui. Eu am venit in Cluj, m-am intalnit cu oameni, am vazut orasul si pot spune ca ma simt foarte bine. Locuiesc intr-un apartament ca si in Franta, fara a exagera", a declarat jucatorul francez intr-un interviu acordat site-ului oficial al Universitatii.

 

El spune ca este pentru prima data cand evolueaza la o echipa din afara Frantei, dar ca nu se astepta sa se simta atat de bine la Cluj. "Este o experienta noua pentru mine, dar sa stii ca nu mi-a fost greu deloc. Toti oamenii au fost buni cu mine, mi-au aratat ca sunt dispusi sa ma ajute. Cu Nasser am jucat la Grenoble un sezon si am pastrat legatura. El este si profesorul meu de limba romana", a mai spus proaspatul "student" pentru universitateacluj.ro.

 

Despre Universitatea, Steven Pele spune ca este o echipa in formare, dar ca are multi jucatori valorosi care ar putea juca in Ligue I si l-a dat ca exemplu pe Adrian Cristea.

Comentarii Facebook