FOTO/VIDEO. Victorie categorică pentru „U” în Ghencea. „Studenții” mai au șansa să promoveze direct în Liga 1


Atmosferă incendiară la meciul CSA Steaua - „U” Cluj, steliștii au „incendiat” stadionul cu torțe și fumigene în speranța să câștige echipa favorită. „U” însă pleacă din Ghencea cu cele 3 puncte, învingând-o pe CSA Steaua cu scor 2-0. „Studenții” au reușit să demonstreze astăzi că încă formează o echipă puternică, după eșecul cu Unirea Slobozia. 

U Cluj a rezolvat partida din Ghencea cu un gol pe repriză. Mai întâi, în minutul 36, Walace a ezitat să joacea mingea, apoi s-a trezit cu Ely Fernandes lângă el și a căzut în tentativa de a respinge pe spate balonul. Ely a profitat și a marcat dintr-o situație de unu contra unu cu portarul Iancu, scrie gsp.ro.

După o sumedenie de ocazii, tot „studenții” au punctat pe tabelă. La un corner în minutul 81, Florin Ilie a fost scăpat nepermis de apărarea „militarilor” și a șutat imparabil la colțul scurt.

Atmosfera a devenit și mai tensionată în Ghencea, după al doilea gol marcat. În minutul 83, de la gazde a fost eliminat Bărbulescu, pentru că a încercat să mute bucuria clujenilor din fața galeriei Stelei. 

După partida din această seară „U” Cluj se clasează acum pe locul doi, la un punct în spatele liderului Petrolul. Prahovenii au un meci mai puțin disputat, meciul Hermannstadt – Petrolul se va disputa joi.

Clasament: 1. Petrolul – 58 de puncte, 2. Universitatea Cluj – 57, 3. Hermannstadt – 56, 4. CSA Steaua – 46, 5. Concordia Chiajna – 41, 6. Unirea Slobozia – 40.

Comentarii Facebook