FOTO: Victorie categorică pentru „U” pe Cluj Arena. O eroare de amator a decis soarta meciului - VIDEO


FC Universitatea Cluj s-a impus în fața celor de la Concordia Chiajna cu 3-1, într-un meci care a contat pentru etapa cu numărul 5 a play-off-ului Ligii a 2-a. Slaba prezență a fanilor în tribune, nu i-a încurcat pe alb-negri să marcheze un gol de la peste 35 de metri. Peluza „studenților” a avut parte de un adevărat show după golul lui Denis Ispas.

u 2.jpeg

Oaspeții au fost primii care au punctat pe tabelă în minutul 27 prin Voicu. Extrema Chiajnei a recuperat o minge de la Hofman și l-a învins apoi pe Gorcea cu un șut puternic din afara careului.

u 5.jpeg

Denis Ispas, fundașul central al clujenilor, și-a încercat norocul de la peste 35 de metri. Șutul său, destul de puternic, a intrat în poartă, după ce Aldescu nu a reușit să-l respingă. Goalkeeper-ul ilfovenilor, a greșit impardonabil. Balonul a prins gazonul chiar în fața sa, iar traiectoria l-a luat prin surprindere. A încercat să intervină, însă mingea i-a trecut printre mâini și a intrat în poartă.

Universitatea Cluj a revenit şi s-a impus prin golurile marcate ulterior de Romeo ’35 şi Boiciuc ’48.

u 3.jpeg

Duminică, în primele două partide ale etapei, Petrolul a învins cu 3-1 Unirea Slobozia şi CSA Steaua a pierdut cu 1- 4 confruntarea cu Hermannstadt.

Clasament: 

1. Petrolul – 57 de puncte

2. Hermannstadt – 52

3.Universitatea Cluj – 51

4. CSA Steaua – 42

5. Concordia Chiajna – 40

6. Unirea Slobozia – 35

Programul etapei a şasea:

  • 21 aprilie, ora 17.30: Unirea Slobozia – Hermannstadt
  • 23 aprilie, ora 16.00: CSA Steaua – Concordia Chiajna
  • 26 aprilie, ora 19.00: Universitatea Cluj - Petrolul

FOTO: Marius Jucan 

Comentarii Facebook