FOTO. Peluza Șepcile roșii: Juniorii U Cluj s-au calificat în finala Ligii Elitelor. Muncesc mai mult decât cei mari, sunt mai sinceri!


Peluza Șepcile Roșii felicită performanțele juniorilor de la U Cluj, care fac istorie în Liga Elitelor U-19 și pot ajunge în Liga Campionilor. Juniorii Universității Cluj vor juca în finală cu AFK Csikszereda, în 27 mai, pe Giulești.

De asemenea, juniorii U17 vor juca finala Ligii Elitelor U17 împotriva Universității Craiova. Partida va avea loc pe 28 mai la Tunari.

Copiii și juniorii crescuți de Universitatea Cluj fac istorie în Liga Elitelor la toate grupele de vârstă! Joacă finale și își domină adversarii în întreceri sportive și prin luptă dârză și dreaptă înving. Copiii Universității, antrenorii și mentorii lor muncesc și luptă cu onoare într-un sport în care performanța este umbrită de oportunism și ignoranță.

Realizările lor sunt cu atât mai mari și mai demne de respect! Vă iubim copii! Suntem mândri de voi!

Ăsta-i viitorul! 

Ei sunt copiii care visează curat și sincer la performanță și dovedesc că o fac justificat. 

Ei muncesc mai mult decăt cei mari, sunt mai sinceri și mai dedicați principiilor sănătoase, decât orice politician ieșit la vânătoare de voturi. Pe copiii ăștia îi ignoră președinți de Federație de fotbal veniți în vizite ”oficiale” la Cluj, sunt ignorați de Președinte de Consiliu Județean obsedat de imagine, de Primar pierdut printre betoane si tuneluri de metrou, ș.a.m.d..

VISELE LOR SUNT CELE CARE MERITĂ ATENȚIA NOASTRĂ ACUM, NU ILUZIILE PARANOICE ALE UNOR SCURSURI POLITICE OPORTUNISTE ÎNFIPTE LA CIOLAN DE PREA MULT TIMP!

Peste tot în județ dispar baze sportive, se degradează sau se construiesc alte afaceri peste ele, sălile de sport se inaugurează înainte de alegeri și se închid după numărătoarea voturilor.  

În tot județul vă lăudați cu o perlă a coroanei, însă coroana este demult vândută de voi la fier vechi, iar perla se degradează la propriu ca orice clădire prost administrată fie ea și-n centrul Clujului.

Renunțați la ipocrizie și munciți așa cum copiii ăștia  vă dau exemplu!”, au transmis cei de la Peluza Șepcile Roșii.

Universitatea Cluj s-a calificat în finala Ligii Elitelor U-19, unde va juca cu Farul Constanța sau AFK Csikszereda, pe 27 mai, la Mogoșoaia. Dacă clujenii câștigă finala mare, atunci pot ajunge în Liga Campionilor la toamnă.

În schimb, echipa mare a Universității Cluj și-a dezamăgit fanii, după ce a ratat promovarea directă în Liga 1. U Cluj a jucat lamentabil în uiltimele meciuri și a dat cu piciorul promovării. Clujenii mai au o șansă în barajul cu Dinamo. 

Comentarii Facebook