Fotbalistul Cristi Manea și Irina Deaconescu s-au căsătorit în secret. Cum a dat vestea cea mare jucătorul de la CFR


Cristi Manea, jucătorul de la CFR Cluj, s-a căsătorit în secret cu Irina Deaconescu, celebra vloggeriță. În acest sezon, Cristian Manea (25 ani) s-a impus în flancul drept al CFR-ului, iar evoluțiile bune l-au readus la echipa națională. Jucătorul traversează însă o perioadă foarte bună și pe plan sentimental. Manea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Irina Deaconescu (24 ani), din care au rezultat două fete.

Irina Deaconescu și Cristi Manea trăiesc de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste, iar acum au decis să se căsătorească în mare secret. Cei doi s-au cunoscut la un festival de muzică de la malul mării, iar de atunci sunt de nedespărțit. Irina Deaconescu și Cristi Manea sunt părinții a două fetițe superbe, Victoria și Venus. 

man2.jpeg

Fotbalistul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa atunci când era însărcinată cu prima fetiță, însă au tot amânat nunta. Acum, Cristi Manea și Irina Deaconescu au surprins pe toată lumea când au anunțat că s-au căsătorit în secret. Cei doi au fost alături de fetițele lor la starea civilă, unde au spus DA și au semnat actele de căsătorie. Seara trecută a avut loc petrecerea de botez a lui Venus și aniversarea zilei de naștere a Victoriei, moment în care cei doi au anunțat printr-un videoclip emoționant că s-au căsătorit. Nici măcar mama vloggeriței nu a știut de pasul pe care l-a făcut fiica ei.

Toată lumea i-a felicitat pe cei doi și au rămas uimiți de ideea pe care au avut-o. La petrecere a fost invitată și Vlăduța Lupău, care este o bună prietenă a cuplului. Atmosfera a fost întreținută de Adi de la Vâlceat, iar invitații s-au distrat de minune la evenimentul care a avut loc în Cluj. „Ne-am căsătorit în secret!”, a spus entuziasmată Irina Deaconescu.

cu.jpeg

Comentarii Facebook