EURO 2023 - U21: Italia - Franța, pe „Cluj Arena”! Se anunță un spectacol fotbalistic de cea mai mare calitate la Cluj


Au fost stabilite grupele turneului final al Campionatului European U21 de anul viitor, organizat în România și Georgia. România a fost repartizată în Grupa B: alături de Spania, Ucraina și Croația, meciuri care se vor disputa pe stadioanele ”Rapid” și ”Steaua” din București. Cea de-a doua grupă care se va juca în România, Grupa D, le va aduce la Cluj pe două dintre forțele Europei, Franța și Italia, dar și pe Norvegia și Elveția, se anunță un spectacol fotbalistic de cea mai mare calitate.

”Derby-ul” dintre Italia și Franța se va disputa pe cel mai mare stadion de la Cluj - ”Cluj Arena”, pe 22 iunie. Așadar, vor putea fi văzuți față-n față jucători precum Eduardo Camavinga de la Real Madrid, Illan Meslier de la Leeds United, Wesley Fofana de la Leicester, Pierre Kalulu de la AC Milan, Ryan Cherki de la Olympique Lyon, Destiny Udogie de la Udinese, Raoul Bellanova de la Inter sau Nicola Rovella de la Juventus Torino (împrumutat la Monza), notează digisport.ro.

Franța și Italia sunt două dintre cele 10 naționale care au cucerit trofeul la această categorie de vârstă. Celelalte opt echipe sunt: Spania, Germania, Anglia, Rusia, Olanda, Serbia, Cehia și Suedia.

Etapa 1, 22 iunie: 

  • Norvegia - Elveția (Dr. Constantin Rădulescu) 
  • Franța - Italia (Cluj Arena) 

Etapa 2, 25 iunie: 

  • Norvegia - Franța (Dr. Constantin Rădulescu) 
  • Elveția - Italia (Cluj Arena) 

Etapa 3, 28 iunie : 

  • Elveția - Franța (Dr. Constantin Rădulescu) 
  • Italia - Norvegia (Cluj Arena)

Comentarii Facebook