Fotbalistul care regretă transferul la CFR Cluj! Are peste 140 de meciuri în Seria A: „În ianuarie vom căuta un alt club”


Ibrahima Mbaye (28 de ani), fotbalist cu peste 140 de meciuri în Serie A, a semnat în septembrie cu CFR Cluj, dar nu a debutat încă pentru Campioană. Impresarul fundașului senegalez regretă alegerea și spune că îi va căuta altă echipă clientului său în iarnă.

Ibrahima Mbaye, ex-Inter și Bologna, a semnat la jumătatea lunii septembrie cu CFR Cluj, campioana României, pentru a-i face concurență lui Cristi Manea, titularul postului de fundaș dreapta. Nu a apucat să debuteze de atunci. De fapt, a prins banca de rezerve o singură dată, la duelul de Cupă cu Dumbrăvița de pe 10 noiembrie, câștigat de ardeleni cu 5-0, scrie GSP.

Fotbalistul nici nu figurează pe lotul de campionat al echipei lui Dan Petrescu, motiv pentru care impresarul lui plănuiește să-i caute altă echipă în iarnă.

Mbaye este reprezentat de fostul fotbalist Beppe Accardi, care a declarat în presa din Italia, citat de Tuttomercatoweb, că „Am evaluat multe posibilități și am crezut că transferul la Cluj era o idee bună. Acum se regăsește în afara listei. În ianuarie vom căuta un alt club. Este o situație paradoxală”.

Mbaye, jucător cu 8 meciuri pentru naționala din Senegal, nu pare a fi pe placul antrenorului Dan Petrescu. 

ibrahim.jpeg

Comentarii Facebook