Suparati ca nu au fost luati in cantonament, fotbalistii de CFR Cluj s-au consolat azi-noapte in clubul Colors alaturi de pilotii de la raliu

Cleiderman Didy, Diego Ruiz si Sixto Perlata au participat si ei azi-nopate la petrecerea organizata pentru pilotii de la Raliul Clujului. La o masa alaturi de prietene, cei trei CFR-isti au stat linistiti si si-au impartasit probabil supararea ca nu au fost luati in cantonament in Austria.

 

Efortul facut de cei trei pe parcursul anilor trecuti pentru reusitele CFR Cluj nu au fost se pare suficient pentru a-i convinge pe oficialii echipei ca cei trei jucatori si Rade Veljovici merita sa mearga in cantonament in Austria.

 

In anul primului event reusit de CFR Cluj, Didy a fost considerat cel mai in forma atacant al echipei. Ruiz a avut si el un moemnt de glorie, in 1998, atunci cand a obtinut in 2008 un penalty in meciul cu rivala U Cluj- Cadu a inscris si a adus titlul. Nici Sixto Peralta nu parea sa ajunga in situatia nu a mai fi luat in cantonament in Austira, fiind singurul mijlocas de ultima pasa din lotul visiniilor. Si totusi toti trei au fost lasati acasa.


Aseara au vrut, probabil, sa mai uite de suparare si s-au dus la petrecerea organizata in clubul Colors din Cluj-Napoca. Bucuria pilotilor Bogdan Marisca -Itu care au castigat Raliul Clujului li s-a transmis si jucatorilor de la CFR Cluj.

Comentarii Facebook