Fotbal in sala pentru studenti! Faza locala are loc la Cluj in 9-12 mai! Jucatorii de la U Cluj vor participa si ei, iar spectatorii vor fi premiati!

12 echipe din Cluj s-au inscris pentru faza locala a competitiei Cupa Universitas 2011. Studentii se vor intrece si in alte trei centre universitare: Timisoara 16-19 mai, Iasi 23-26 mai si Bucuresti 23-26 mai.


Cate doua echipe clasate pe primele locuri in fiecare faza locala vor participa la faza finala a competitiei studentesti, care va avea loc in perioada 30 mai-2 iunie, la Bucuresti.

 

Pentru faza de la Cluj s-au inscris 12 echipe din centrele universitare Cluj, Brasov, Sibiu, Alba Iulia, Oradea, Baia Mare si Targu-Mures.

 

Pe parcursul celor trei zile de competitie, jucatori al Universitatii Cluj vor fi alaturi de echipele inscrise in concurs. . Startul il va da Gabriel Bostina.

 

In timpul pauzelor dintre meciuri, spectatorii vor fi antrenati in jocuri distractive - sut la "poarta radar", cel mai precis suteur sau fotbal biliard, cea mai frumoasa galerie. Spectatorii castigatori vor primi premii premii din partea sponsorilor competitiei.

 

 

 

Comentarii Facebook