Fostul fundas de la AS Roma, Adrian Pit, a fost pus pe liber de U Cluj

Antrenorul Universitatii Cluj, Ionut Badea, a declarat ca Adrian Pit a fost pus pe lista de trasferuri a clubului.

 

"Am renuntat la 8 jucatori, unii au fost pusi pe lista de transferuri, altii si-au reziliat contractul pe cale amiabila. Avem 4 atacanti in lot, incluzandu-l aici si pe Tony de la Turda si pe Morar de la juniori. Pit a fost pus pe lista de transferuri, vom inceta colaborarea cu el", a declarat Ionut Badea la conferinta de presa a clubului.

 

El s-a declarat multumit de transferurile facute de club in aceasta iarna. "Transferurile facute au fost gandite. Am reusit sa acoperim, in baza evaluarii din tur, posturile de care aveam nevoie. Nu ne asteapta un retur usor. Atunci cand am luat decizia de a aduce acesti jucatori, nu am fost interesati de lovituri de imagine, ci de un plus de valoare. Dupa cum bine se observa, nu avem o regula in privinta transferurilor, nu conteaza nationalitatea jucatorilor. Este posibil sa mai aducem si un fundas stanga", a spus antrenorul.

 

Adrian Pit a semnat in septembrie cu U Cluj un contract pe 3 ani. Mijlocasul, in varsta de 27 de ani, a mai evoluat in Elvetia, la Bellinzona, de unde s-a transferat la AS Roma. In cariera lui, Pit a mai jucat la Pisa si Triestina.

Comentarii Facebook