Fostul antrenor al Simonei Halep face noi dezvăluiri despre sportivă: ”Are nevoie de asta”



Fostul antrenor al Simonei Halep, Wim Fissette, a vorbit, în cadrul unui interviu, despre întreruperea colaborării cu numărul 3 mondial.

Belgianul a vorbit despre evoluția româncei în timpul în care acesta a antrenat-o, precizând că nu este frustrat din cauza faptului că nu a mai continuat colaborarea.

"In ianuarie, la Australian Open, Simona mi-a marturisit ca îi e foarte greu să-și stăpânească emoțiile în timpul unui Grand Slam. Ținta mea fost să o ajut să progreseze și în principal să joace cel mai bun tenis în cele mai importante momente.

La Paris era considerata un outsider la titlu și a simțit presiunea pentru prima dată. Cu fiecare meci pe care-l câștiga, presiunea devenea și mai puternică. Dar a reușit să-și controleze emoțiile și să joace un tenis foarte bun de la primul meci și până în finală.

Cu Simona n-am vorbit despre antrenorii pe care i-a mai avut. Pentru ea, să lucreze cu mine a fost o experiență nouă. Între o jucătoare și antrenor nu este întotdeauna o relație simplă. Petreci mult timp împreună și cel mai important lucru e ca jucătoarea să se simtă bine și în afara terenului. De exemplu, e mai simplu când poți comunica pe limba ta.

Nu e frustrant pentru mine că nu s-a mai prelungit contractul. Nu știi niciodată ce se va întâmpla la finalul colaborării. Simona se simte mai confortabil lucrând cu români. La fiecare turneu avea persoane din familie care să o susțină. Ea are nevoie de asta. Cred că pentru ea e dificil să lucreze cu același antrenor mai mult de un an. Are nevoie de schimbări", a povestit belgianul Wim Fissette, potrivit Dolce Sport.

Comentarii Facebook