Floyd Mayweather a câștigat ”meciul secolului”! Cum l-a bătut pe Manny Pacquiao



”Meciul secolului”, cum a fost numită lupta dintre deja legendarii Manny Pacqiao și Floyd Mayweather, disputat duminică, la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, a fost câștigat de către american.

Mayweather a rămas neînvins în întreaga sa carieră profesionistă, având 48 de victorii din 48 de meciuri jucate.

Americanul de 38 de ani a reușit să câștige meciul la puncte, arbitrii oferindu-i victoria în unanimitate: 118-110, 116-112 şi 116-112.

"Vreau să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru victorie. Am înţeles acum de ce Manny Pacquiao este în fruntea boxului. Sunt un boxer calculat. Pacquiao este foarte bun. Toate celelalte 47 de lupte pe care le-am avut până la această partidă au jucat un rol important în cariera mea. A meritat să aştept şase ani pentru această victorie. Vreau să le mulţumesc şi suporterilor. O să lupt din nou în septembrie", a afirmat Floyd Mayweather.

"A fost un meci bun, am crezut ca am castigat, nu a facut nimic decat sa se miste in exterior. L-am lovit de multe ori, am crezut ca am castigat meciul. Nu a facut decat sa contreze dar asta e boxul, nu am avut probleme cu puterea lui chiar daca m-a prins cu cateva lovituri. Nu am avut probleme cu marimea lui Mayweather, mereu am boxat cu adversari mai mari ca mine. Voi lua o vacanta dupa acest meci", a spus și Pacquiao.

Comentarii Facebook