Miercuri 30 Noiembrie

Floyd Mayweather a câștigat ”Lupta secolului”! L-a făcut TKO pe irlandezul Conor McGregor VIDEOMeciul de box dintre pugilistul Floyd Mayweather și luptătorul UFC Conor McGregor a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive ale anului și a reușit să spargă recorduri de audiență.

Partida, disputată în Las Vegas, în această dimineață (n.red. ora României), a fost câștigată de americanul Mayweather.

Deși cei doi sportivi au făcut declarații dure la adresa celuilalt, în turneul de presă de înaintea meciului, partida în sine nu a fost una foarte spectaculoasă.

Floyd Mayweather și-a asigurat cea de-a 50-a victorie din carieră, după ce arbitrul a oprit meciul în ruda 10 și a decis că McGregor nu mai putea continua.

Americanul a reușit, astfel, să se retragă din cariera de box neînvins, cu 50 de victorii și 0 înfrângeri.

Irlandezul nu a părut extrem de supărat la finalul meciului, precizând însă că și-ar fi dorit ca arbitrul să nu oprească meciul și să îl lase pe adversarul său să îl facă KO, dacă ar fi putut.

Am fost obosit, nu rănit. Așa arăt eu când sunt obosit. Arbitrul trebuia să-l lase să mă facă KO, dacă ar fi putut. Sunt fericit însă. Am fost susținut de mulți fani și am avut curajul să fac ce alții nu ar fi făcut”, a spus Conor McGregor la final.

Comentarii Facebook