Florian Walter se gandeste sa renunte la U Cluj: "Nu mai suport atitudinea suporterilor, a huliganilor, care il injura pe Marian Pana"

 

Florian Walter se gandeste serios sa renunte la U Cluj din cauza atitudinii fanilor, care il injura pe antrenorul Marian Pana.Patronul a spus ca nu va mai asista la niciun meci al echipei si ca nu il schimba pe antrenor.

 

"Nu mai pot. Deja totul a atins o limita. Nu inteleg cum o mana de fani conduce alte zeci de mii. Nu pot sa-i vad cum injura antrenorul dupa doar doua etape, cum merg la Alba Iulia si intra in curtile unor oameni, cum sparg geamuri, cum distrug scaunele. si retineti, vorbim doar de 50-100 de persoane. Nu stiu de ce ceilalti nu iau atitudine, pentru ca stiu cum sunt adevaratii fani ai clubului. Am ajuns la capatul rabdarii, mi-am riscat sanatatea, mi-am neglijat familia, iar unii fani isi bat joc de tot. Am investit peste 4 milioane de euro, am platit datorii facute de altii. Nu stiu ce au de impartit cu mine. Ma gandesc serios sa renunt", a declarat Florian Walter.

Finantatorul a anuntat ca nu va mai asista la nicio partida oficiala a echipei.

Florian Walter a mai declarat ca nu va renunta la antrenorul Marian Pana, care este acum foarte contestat dupa infrangerile din primele doua etape.

"Pana nu pleaca! Nu am discutat nici cu Viorel Moldovan, nici cu Ionut Popa, nici cu Ovidiu Sabau. Sunt doar simple inventii. Cum pot sa-l schimb pe omul asta dupa doua etape, cand el are 15 jucatori noi in echipa. Ar trebui sa fiu absurd! Repet, nu stiu de unde atata inversunare din partea unor fani. Mitica Dragomir zicea ca s-ar putea sa se retraga 6-7 echipe, eu cred ca s-ar putea sa fim noi primii", a continuat Walter.

 

U Cluj cu Marian Pana pe banca a pierdut cu Steaua 2-1 in prima etapa si a fost invinsa de FC Brasov cu 3-1 in al doilea meci din aceasta editie a Ligii 1.

Comentarii Facebook