Florian Walter: "Nu am renuntat la Cristea, imi doresc un asemenea fotbalist"


Finantatorul Universitatii Cluj, Florian Walterm, a declarat ca nu a renuntat la ideea aducerii "printului" Adrian Cristea in lotul "studentilor".

"Nu am renuntat nici la Cristea, imi doresc un asemenea fotbalist. Imi doresc foarte mult sa facem o figura frumoasa in Liga  1 si sa oferim publicului un fotbal frumos. Abia asteptam si meciul cu CFR", a declarat Walter.

Patronul de la "U" Cluj a mai spus ca este multumit de conditiile si modul in care se pregatesc jucatorii in cantonamentul de la Leogang.

"Conditiile din Austria sunt mult mai bune decat in Romania, dovada stand si faptul ca abia am gasit cazare. Sunt multumit de ceea ce vad la echipa, de felul in care se lucreaza. Imi place sa-i vad pe baieti ca zambesc si muncesc foarte mult. Marian Pana, Cristi Dulca si Dorin Zotinca colaboreaza foarte bine impreuna, acest lucru se vede. Campania de achizitii nu s-a incheiat, cu siguranta vor mai veni doi jucatori. Si la Dinamo sunt fotbalisti care si-ar dori sa joace la Universitatea Cluj", a mai spus Walter.

Comentarii Facebook