Florian Walter l-a prezentat pe Ionut Badea: "E Mourinho de Romania"


Florian Walter l-a prezentat, joi, oficial pe noul antrenor al echipei Universitatea Cluj pe Ionut Badea, pe care l-a comparat cu tehnicianul Realului, Jose Mourinho.

"Va prezint noul antrenor, e tanar, cu potential, mi l-am dorit la club de un an si ceva. Ii multumesc ca a acceptat oferta noastra. Trebuie sa muncim, sa facem performanta, sa construim ceva aici. Cu Ionut m-am intalnit ca adversar, cand am invins Argesul cu 2-0, l-am felicitat pentru jocul prestat de echipa lui si i-am propus sa vina la noi, dar el mi-a spus ca nu doreste sa insele echipa unde antrena", a declarat Florian Walter.

Patronul U Cluj a mai spus ca Ionut Badea are calitatile antrenorului de la Real Madrid. "E Mourinho de Romania. Noi nu am dat afara niciodata antrenori, alte echipe au schimbat in acest sezon trei antrenori, la noi sunt doar etape normale din viata oricarui club. Trebuie sa facem analiza lotului, sa vedem unde avem lipsuri. Asteptam suporterii in numar la mare la meciul de duminica", a mai spus Walter.

U Cluj va juca imporiva FCM Targu-Mures duminica, de la ora 14.00.

Comentarii Facebook