Florian Walter il invita pe Sorin Apostu la discutii in fata suporterilor Universitatii. Raspunde primarul provocarii?

Finantatorul clubului Universitatea Cluj, Florian Walter, il invita pe primarul Sorin Apostu la o discutie in fata fanilor echipei. Cei doi au avut un schimb dur de replici.

 

Intalnirea este programata vineri, de la ora 14.30 la sediul Universitatii Cluj. Invitatia a fost lansata pentru primarul Sorin Apostu si presedintele Consiliului Judetean Alin Tise. "Invitatia este adresata si suporterilor Universitatii Cluj, deopotriva. Va asteptam!", se incheie anuntul postat pe site-ul oficial al clubului de fotbal.

 

Primarul l-a acuzat pe Walter ca nu stia de banii alocati de Primarie. "Noi din cei 10 miliarde am achitat 9,4 miliarde, domnul Walter nu stia ca noi acesti bani i-am achitat ceea ce inseamna ca cei care ii are dansul la conducerea clubului nu il informeaza, palmeaza banii sau nu stiu", a declarat primarul Sorin Apostu.

 

"M-am rugat de atatea ori de el sa ne dea banii, cum sa nu stiu de ei. E pornit ca vede ca nu tine lumea la el si a facut numai greseli", a declarat Florian Walter pentru Stiri de Cluj.

Comentarii Facebook