Florian Walter ar fi transferat LEGAL jucătorii de la U Cluj la Petrolul Ploiești

 

Florian Walter a scăpat de o parte din acuzațiile că ar fi transferat ilegal jucătorii de la U Cluj la Petrolul Ploiești. 

 

Ancheta făcută de comisarii Gărzii Financiare la Ploiești arată că nu sunt nereguli în acte. 

 

Şeful Gărzii Financiare Prahova, comisarul Marian Fătu, a declarat că, în urma controlului început în data de 16 noiembrie la clubul de fotbal Petrolul Ploieşti, nu au fost descoperite nereguli în documentele de transfer ale jucătorilor de la U Cluj la FC Petrolul Ploieşti, arată mediafax.ro.

 

Fătu a mai spus că nota de constatare încheiată de comisari arată că nu sunt nereguli în ceea ce privește documentele clubului FC Petrolul, dar că nu se pronunță în privința celor de la U Cluj.

 

Cu toate acestea, procurorii DIICOT Cluj sunt deciși să meargă mai departe cu ancheta, acuzându-l de iniţiere/constituire a unui grup infracţional organizat şi delapidare cu consecinţe deosebit de grave.

 

DIICOT Serviciul Teritorial Cluj a dispus începerea urmăririi penale 'in rem', sub aspectul săvârşirii 

 

La finalul sezonului 2011/2012, finanţatorul Universităţii Cluj, Florian Walter, a părăsit clubul clujean și a transferat 18 jucători la Petrolul Ploiești, unde a cumpărat acțiuni.

 

Printre jucătorii mutați de la un club la altul se numără: Mircea Bornescu, Sebastian Achim, George Galamaz, Lukasz Szukala, Constantin Grecu, Dorinel Popa, Ovidiu Hoban, Laurenţiu Marinescu, Adrian Cristea, Marian Cristescu, Nwakaeme Tony şi Gheorghe Grozav.

Comentarii Facebook