Florian Walter anunta ca licitatia privind drepturile de televizare a Ligii I va fi reluata in mai

Finantatorul Universitatii Cluj, Florian Walter, care a condus comisia de licitatie a Ligii profesioniste de Fotbal, a declarat ca licitatia pentru pachetele nevandute va fi reluata in luna mai.

 

"Ma asteptam sa nu se vanda toate pachetele. Televiziunile au avut mai multe optiuni si au ales-o fiecare pe cea care le-a convenit cel mai mult. Nu facem nicio tragedie. Pachetele 3, 4, 5, 6 si 7 le vom comasa intr-unul singur, la care vom adauga si dreptul de a difuza rezumate si vom organiza o noua licitatie, probabil undeva la finalul lunii mai, nu ne grabim", a declarat Florian Walter pentru Mediafax.

 

El sustine ca daca nu vor fi vandute nici asa, suporterilor nu le va ramane decat sa mearga pe stadioane ca sa isi vada meciurile. "Daca nu se vor vinde, atunci oamenii nu vor avea de ales decat sa vina pe stadion, castigam din asta. Noi, U Cluj, nu ne facem probleme, sigur vom juca cu 30.000 de oameni in tribune, ar putea fi o problema pentru cluburile care se sustin in mare parte din drepturile TV", a mai spus Walter.

 

Vezi si

RCS&RDS, Romtelecom si Antena 1 au castigat drepturi de transmitere a meciurilor din Liga I

Comentarii Facebook