FCSB - CFR Cluj - Meci amânat din cauza coronavirusului. Un fotbalist e bolnav


Derby -ul FCSB - CFR Cluj a fost amânat și nu se va mai disputa sâmbătă seara, după ce un jucător de la CFR Cluj a fost depistat cu coronavirus.

Meciul dintre FC FCSB și CFR 1907 Cluj din etapa a 8-a a play-off-ului, programat să se dispute sâmbătă, 18 iulie, cu începere de la ora 21.00, a fost amânat din cauza apariției unui caz de infectare cu COVID 19 în cadrul echipei clujene. Liga Profesionistă de Fotbal va anunța în perioada imediat următoare, după consultarea cu deținătorii drepturilor TV, și având în vedere situația medicală nou apărută, ziua și ora la care se va disputa această partidă”, anunță LPF.

Cine e fotbalistul de la CFR Cluj cu coronavirus: S-a simțit brusc slăbit

Justin Ștefan, secretar general LPF a spus că meciul ar putea fi reprogramat pentru finalul lunii iulie. 

Un jucător a fost a fost retestat astăzi, în regim de urgență. Când voi primi documentul oficial, vom amâna partida. Așa trebuie să lucrăm, pe documente oficiale, dar nu se pune problema ca partida să se dispute. Așteptăm testul, pentru a face totul legal, dar 99,99% nu se va juca. CFR și-a făcut testările săptămâna trecută. Azi-dimineață au testat acest jucător, ca orice club responsabil.

Ei sunt cazați la baza de la Mogoșoaia, vorbim cu oficialii să nu plece, să cazeze câte un jucător în fiecare cameră, pentru a nu risca. Momentan am avea data de 28, 29 iulie pentru reprogramarea acestui meci. Am vorbit și cu deținătorii de drepturi TV. Vom vedea ce se întâmplă, evident, în funcție de rezultatul testelor care vor veni”, a declarat Justin Ștefan la TV Telekom Sport.

Comentarii Facebook