FC Hermannstadt - „U” Cluj. Clujenii speră să devină, în această seară, cea de-a doua formație semifinalistă din Cupa României


Sfertul de finală din Cupa României, dintre FC Hermannstadt și „U” Cluj se joacă astăzi, 5 aprilie. Duelul dintre cele două echipe din play-out se va juca pe noul ”Stadion Municipal” din Sibiu, de la ora 19:00 și va fi în direct la Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport.       

„U” Cluj și FC Hermannstadt sunt rivale și în play-out-ul din Superligă, unde în momentul acesta le despart doar 2 puncte, avantajul fiind al clujenilor.

În primul sfert de finală, arădenii de la UTA au obținut biletele pentru semifinale după o victorie cu 1-0 împotriva celor de la FC U Craiova.

În ultimele partide jucate de cele 2 formații, Universitatea a pierdut 0-2 în deplasarea de la Arad, împotriva celor de la UTA, în vreme ce sibienii au remizat 1-1 pe teren propriu cu FC Botoșani.

Ultimele 2 confruntări directe dintre clujenii de la „U” și sibieni au văzut victorii la limită pentru formația clujeană, ambele cu scorul de 1-0.

Meciul din Cupă va fi arbitrat de Andrei Florin Chivulete, ajutat de asistenţii Sebastian Eugen Gheorghe şi Andrei Constantinescu.

Comentarii Facebook