Fanii CFR Cluj îi cer demisia lui Mutu, după umilința cu Corvinul


CFR Cluj a pierdut categoric meciul din Cupa României Cu Corvinul Hunedoara, scor 4-0.

CFR Cluj = Să vă fie rușine !!! Mutu dacă ai bun simț DEMISIA DE ONOARE!”, i-au transmis fanii CFR Cluj ”Briliantului”.  ”Feroviarii” sunt eliminați din Cupa României, după acest rezultat incredibil.

Nu cred că aș putea să-i iert pe băieți după acest eșec, mai ales că era foarte important pentru club. Când văd că nu se respectă culorile unui club și nu se respectă ce spun eu, nu pot să-i iert”, a declarat Adrian Mutu.

Neluțu Varga ar fi plecat de la stadion când Corvinul o conducea pe CFR Cluj cu 2-0

Corvinul a dat lovitura chiar înainte de pauză și a deschis scorul în minutul 43, prin Lică. CFR Cluj nu a reușit să ofere vreo replică nici în actul secund, iar hunedorenii au mai înscris de trei ori. Mai întâi prin doi foști jucători ai lui U Cluj, Marius Coman (51') și Daniel Pirvulescu (67'), iar în minutul 90+2, la ultima fază, prin Ionuț Pop, după o fază fixă.

Primul jucător al lui CFR Cluj care a apărut la interviuri după meci a fost căpitanul Mario Camora. Veteranul din Gruia a fost întrebat și despre reacția patronului Neluțu Varga, care a mers la Hunedoara pentru a vedea meciul, însă ar fi plecat de la stadion când oaspeții conduceau cu 2-0.

"Aveam un traseu foarte bun să ajungem măcar în finală. Azi era un meci în care era obligatoriu să câștigăm. N-avem ce să facem acum, trebuie să terminăm măcar în primele 3 locuri. Mai sunt câteva meciuri și va trebui să dăm tot.

(n.r - Întrebat despre plecarea lui Neluțu Varga la scorul de 2-0 pentru Corvinul) Vă dați seama că la ce efort face omul ăsta, cu salariile, cu tot și să vadă acest meci... vă dați seama, cum putea să fie? În locul lui aș fi făcut la fel. Aș fi fost supărat. După ce că face efortul pe care îl face, noi ne prezentăm așa.

Îmi cer scuze suporterilor. Au toată dreptate să ne înjure. Noi trebuie acum să acceptăm aceste critici. Am pierdut rușinos. Mulți poate au și ieșit mai devreme de la muncă pentru a veni să ne susținem, iar noi am făcut acest meci penibil”, a spus Mario Camora, după meciul de la Hunedoara.

Ardelenii riscă să nu mai ajungă deloc în cupele europene. Acum trebuie să termine pe locurile 3 au 4 în campionat, altfel nu va avea niciun meci în Europa.

Comentarii Facebook