Corvinul Hunedoara a umilit-o pe CFR Cluj, scor 4-0. Mircea Lucescu a găsit principalul vinovat: „A compromis și rezultatul și valoarea antrenorului”


Mircea Lucescu (78 ani) a fost invitat special la duelul de la Hunedoara, fiind cel care a dat lovitura de start. Corvinul Hunedoara a umilit-o pe CFR Cluj, scor 4-0, și s-a calificat în semifinalele Cupei României. 

După acest rezultat dezastruos Mircea Lucescu l-a „taxat” pe Panagiotis Tachtsidis (33 ani), care și-a lăsat echipa în inferioritate numerică încă din minutul 11. Totuși, marele antrenor român a scos în evidență și prestația excelentă făcută de jucătorii echipei din Liga 2.

„Felicitări publicului care a fost extraordinar și care a menținut o atmosferă de victorie. Felicitări jucătorilor care au făcut o demonstrație de forță și de inteligență tactică și mai ales felicitări pentru antrenor. Mi-a plăcut enorm cum a organizat echipa și felul în care echipa a jucat, ca o echipă cel puțin de divizia A.

Rezultatul e important, dar e important doar dacă aduce un alt rezultat. Dacă nu, va fi considerat o întâmplare. Aș vrea să îi revăd în finală, să joace de aceeași manieră și să văd Hunedoara în divizia A.

Când un jucător face eroarea pe care a făcut-o Tachtsidis, punând echipa în inferioritate numerică, la nivelul ăsta nu mai există diferență între A și B, mai ales în ceea ce privește Cupa. Cupa este așteptată de toți jucătorii din eșaloanele inferioare pentru a ieși în evidență. Știam că din punct de vedere al disponibilității de joc, jucătorii hunedoreni vor fi superiori.

Ceilalți au intrat puțin blazați în teren, puțin relaxați. Faptul că a făcut un astfel de gest care a pus echipa în inferioritate a compromis și rezultatul, și valoarea antrenorului, și valoarea celorlalți jucători. Un jucător profesionist nu are voie să facă astfel de gesturi”, a spus Mircea Lucescu, citat de sport.ro.

Comentarii Facebook