Europarlamentarul Vadim Tudor il ataca dur pe Mircea Sandu


Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor ii cere lui Mircea Sandu sa demisioneze de urgenta de la sefia FRF, considerandu-l principalul vinovat pentru starea actuala a fotbalului romanesc.

"Trebuie curatat tot fotbalul romanesc si trebuie inceput cu Mircea Sandu, este pacostea fotbalului romanesc, in curand il egaleaza pe Gaddafi! Du-te, baiatule, vezi-ti de sanatate, e mult, asta se numeste dictatura asiatica! Nimeni nu e de neinlocuit. Eu il vad in acea pozitie, de o mie de ori mai indreptatit prin valoare si prin performante, pe Gica Popescu", a declarat Vadim Tudor la Dolce Sport

"Suntem deja in lumea a patra a fotbalului mondial, dupa ce acum nu multi ani eram in primele opt, dar are balta peste, sunt convins ca se va coagula o alta generatie de aur", a mai adaugat europarlamentarul PRM.

"Il simpatizez pe Craciunescu, dar el este pe o orbita stramba, gresita. Problema numarul unu in fotbalul romanesc e arbitrajul. Fie ca sunt vicii dictate de interese materiale, fie greseli din prostie, trebuie schimbat ceva. Ce gaura in cer era daca aduceam arbitri straini la meciurile importante?", a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

Comentarii Facebook