Emmanuel Kone, dat disparut de CFR Cluj si convocat la comisia de disciplina


Jucatorul Emmanuel Kone este convocat la comisia de disciplina a clubului pentru ca a lipsit de aproape o luna de la pregatirea echipei.

Mijlocasul este acuzat de catre oficialii CFR Cluj ca din 6 iulie si pana la plecarea lui in vacanta nu si-a mai dat interesul si nu s-a mai antrenat nici macar la "standardele minime, influentand calitatea antrenamentului intregii echipe".

Intr-o hartie oficiala, antrenroul secund Francisc Dican ii reproseaza lui Emmanuel Kone ca din 20 iulie nu s-a mai prezentat la antrenamente si nici la reunirea lotului dinainte de meciul cu Astra Ploiesti din 24 iulie.

Absenta jucatorului ar fi influentat "strategia de joc pentru primul 11 si pentru intocmirea bancii de rezerve", a mai aratat antrenorul secund.

De asemenea, absenta de la antrenamente a generat o stare de tensiune in sanul echipei si "a influentat negativ ceilalti jucatori, creand o nesiguranta la nivelul echipei".

Pentru toate aceste acuzatii, Emmanuel Kone a fost convocat sa se prezinta luni, 29 august, la sediul clubului in fata comisiei de disciplina.

"Eu vreau sa plec de la CFR. Nu e corect ce face clubul. Asa e mai bine pentru cariera mea, sa plec. Vreau sa fiu inteles si sa nu se ajunga in tribunalele sportive", a spus Kone.

Ivorianul a intrat in razboi cu sefii echipei dupa ce a depus un momoriu prin care a aratat ca diminuarea salariului cu 25% pentru sezonul trecut este ilegala. Sefii din Gruia au implementat aceasta metoda pentru a reduce din cheltuieli, diminuand salariile cu 25%.

 

Vezi si...

Vezi cat a incasat CFR Cluj din Liga Campionilor! Paszkany e plin de bani

Comentarii Facebook