Emil Boc: Walter a acceptat să revină cu BANI și să salveze U Cluj

 

Primarul Emil Boc a declarat, joi seara, la emisiunea online Știri de Cluj LIVE, că Florian Walter a acceptat să finanțeze U Cluj.

 

Nu doresc să dispară echipa, sub nicio formă. Din primul moment când s-a pus problema să plece la Buzău eu m-am implicat pentru că e un păcat ca un oraș să nu aibă Universitatea acasă. 

 

Recunosc că am avut o colaborare cu domnul Walter. Și atunci când era cea mai tensionată relație între Cluj și Walter, în urma unei discuții pe care am avut-o, a fost de acord să nu plece echipa de la Cluj, deși doamna aceea cu coc (Anamaria Prodan), care se plimba pe la Cluj ar fi dorit să facă acest lucru.

 

Am avut iarăși o discuție onestă cu privire la U Cluj și am spus să punem de-o parte trecutul, pentru că dacă vom sta tot timpul ancorați în certurile pe care le-ați avut aici nu rezolvăm nimic. Eu nu am fost la Cluj și nu știu cum au stat lucrurile, dar mă interesează viitorul. Dumneavoastră sunteți patronul U Cluj și nu puteți lăsa această echipă să moară. Am spus public că lui Walter îi pasă de Cluj, pentru că mi-a spus că nu va lăsa echipa fără finanțare. Vom vedea cum va evolua procesul de a vinde echipa și de a găsi o soluție, dar Walter mi-a spus că nu va lăsa echipa fără finanțare. A fost un lucru pe care l-am apreciat”, a declarat Emil Boc, joi seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE (Înregistrarea AICI la minutul 1:09:20).

 

Întrebat despre anunțul făcut la ultima emisiune Știri de Cluj LIVE, că sunt investitori interesați de cumpărarea U Cluj, primarul Clujului a spus că: ”Sunt discuții, dar după ce m-am fript cu atâția sunt rezervat. Investitorul poartă discuții cu mai multă lume, dar ceea ce am reușit eu să fac a fost să obțin promisiunea că nu pleacă Walter”.

 

Poate că a revenit la echipă pentru că i-am spus să nu lase echipa fără finanțare până când rezolvă problemele juridice. Dacă intră în faliment, se va desființa U Cluj și ajungem direct în liga a patra. M-am bucurat că am găsit la Walter înțelegere. Mi-a spus că Clujul e important. Am angajamentul moral că va susține financiar echipa”, a mai spus Emil Boc. 

 

Primarul este microbist și a reclamat și arbitrajul de la partida cu Poli Timișoara. ”Am primit un penalty gratuit, dar acel penalty a fost invenatat și am pierdut un punct de curaj”, a spus primarul.

 

Comentarii Facebook