Emil Boc: Dacă U Cluj intră în insolvență, nu vom pierde sigla U Cluj - VIDEO

 

Primarul Emil Boc a declarat că dacă U Cluj va intra în insolvență echipa nu va pierde palmaresul, numele și sigla. 

 

Eu sper să nu intre în insolvență și voi face tot ce ține de Primărie pentru a găsi un investitor. Am avut discuții cu foarte mulți și sper ca și din Cluj să existe cineva care să nu aștepte o mână întinsă de la București ca să salveze Universitatea. Am încredere în oamenii de afaceri clujeni că își vor întoarce fața și spre Universitatea Cluj”, a declarat Emil Boc. 

 

Primăria îi asigur pe investitori că va fi partener în salvarea clubului, dar că nu poate achita datoriile echipei, care au ajuns la 3 milioane de euro.

 

Întrebat dacă Primăria nu poate cumpăra clubulul, primarul a declarat că ”nu poate plăti datoriile. De aceea ne trebui un investitor privat care să poată face acest lucru, să înainteze o sumă de bani care să stingă datoriile de bază ale clubului la bugetul de stat și să eșaloneze cu furnizorii”. 

 

Primarul a afirmat că va fi păstrată finanțarea și către CFR Cluj, dar va fi finanțată și Universitatea Cluj. Emil Boc a mai precizat că, dacă echipa va intra în insolvență, brandul U Cluj, sigla, numele și palmaresul, nu va fi afectat. ”Walter are și acest sezon brandul la el. Abia la finele lui 2013 va reveni la Primăria Cluj-Napoca”, a mai spus Boc.

Comentarii Facebook