Egal in primul amical jucat integral in Antalya: U Cluj-Torpedo Kutaisi 2-2

Primul meci amical jucat integral de Universitatea Cluj in Antalya impotriva georgienilor de la Torpedo s-a terminat la egalitate, 2-2.

 

Antrenorul Universitatii Cluj, Ionut Badea, a trimis in teren in prima repriza o echipa formata din Bosneag, Busca, Buhus, Munteanu, Izvoranu, Delgado, Nasser, Pacurar, Tene, Niculescu si Lemnaru.

 

Clujenii deschid scorul inca din primul minut, insa Buhus inscrie in propria poarta. Dupa o ezitare a lui Izvoranu, Buhus trimite mingea in poarta si ii aduce pe georgieni in avantaj. In minutul 45, Delgado centreaza in careul advers, de unde Lemnaru inscrie si aduce egalitatea pe tabela.

 

In repriza a doua, la Universitatea au intrat Ungurusan, Abrudan, Pele, Mendy, Cojocnean, V. Gheorghe, Bostina, Adrian Cristea, Voican si Tony. Al doilea gol al clujenilor vine in minutul 49 si a fost marcat cu capul de Voican. Georgienii egaleaza in minutul 81, dar 4 minute mai tarziu o minge sutata de un adversar loveste bara portii clujenilor.

 

Prima partida de pregatire a Universitatii, programata duminica, 23 ianuarie, cu Sibir Novosibirsk, a fost intrerupta in minutul 30 din cauza furtunii. In acel moment, scorul era 1-1.

Comentarii Facebook