Edi Iordănescu va face curățenie la CFR Cluj: Vrem titlul - VIDEO


Noul antrenor al CFR Cluj, Edi Iordănescu, a declarat că va face anumite schimbări la echipă, pentru a da un suflu nou.

M-am întors pentru că am încredere deosebită în acest grup de jucători. M-am întors pentru că am încredere că acest club își poate continua traiectoria foarte bună. Este un moment delicat. Sunt multe motive pentru care subliniez acest aspect. Echipa nu traversează din punct de vedere sportiv o perioadă foarte bună, calendarul este foarte aglomerat (cinci jocuri în 18 zile). Orice antrenor ar prefera să preia o echipă în pauza competițională, dar mi-am asumat toate aceste lucruri.

Îl apreciez pe Dan Petrescu, un exemplu pentru valul tânăr. A avut susținere din partea clubului și a realizat performanță, dar eu cred că acest club poate produce în continuare performanță”, a spus Edi Iordănescu.

Am ieșit prematur din Cupă și nu ne rămâne decât să ne luptăm până la final cu încredere pentru un nou titlu și să jucăm cartea de a ne califica în primăvara europeană”, a mai punctat antrenorul.

Edi Iordănescu a avut un mandat zbuciumat în 2018. El a fost ”uns” antrenor de fostul președinte al echipei Iuliu Mureșan, în iunie 2018, iar după numai o lună a fost demis și înlocuit cu Toni Conceicao.

În luna octombrie 2018, CFR Cluj l-a demis și pe președintele Mureșan.

Comentarii Facebook