Cât trebuie să plătească CFR Cluj dacă îl vrea pe Adrian Mutu ca antrenor


Dan Petrescu și-a anunțat, luni, demisia de pe banca tehnică a echipei CFR Cluj, iar pe lista scurtă pentru înlocuitorii săi se numără și Adrian Mutu.

Fostul mare internaţional român este, alături de Edi Iordănescu, Marius Şumudică şi, mai nou, Laurenţiu Reghecampf, între numele analizate de conducere înaintea unei decizii, conform Digisport.ro.

Lui Adrian Mutu i s-a prelungit automat contractul cu FRF în momentul în care România U21 s-a calificat la EURO 2021, anunţ făcut luni de preşedintele FRF Răzvan Burleanu. Ce nu a spus oficialul FRF, conform sursei citate, este că pentru o despărţire, Mutu trebuie să plătească o clauză de reziliere de 50.000 de euro. Sumă pe care ar fi primit-o şi el în cazul în care era dat afară.

Cel mai probabil, banii i-ar plăti CFR Cluj şi la prima vedere nu este o sumă importantă, mai ales că salariul viitorului antrenor al ardelenilor va fi mai mic decât lua Dan Petrescu.

"Bursucul" primea 400.000 de euro pe an şi avea bonusuri care îi puteau aduce un venit total de 1,2 milioane de euro pe sezon. Mutu lua la federaţie 4.000 de euro, iar la Cluj ar primi 20.000 de euro.




Comentarii Facebook