Edi Iordănescu mulțumit de victoria cu Dinamo: ”Fără doar și poate este meritul lor”


Antrenorul celor de la CFR Cluj, Edi Iordănescu s-a arătat mulțumit de jocul echipei sale din meciul cu Dinamo și speră ca în continuare echipa să obțină un rezultat bun și cu Craiova.

"Fără doar și poate este  meritul lor. Din trei victorii, toate sunt cu două goluri diferență. Mă bucură punctele și nimeni nu poate să conteste victoria după maniera jocului.  Ne așteptam la un adversar greu. Sper ca și în ultimul joc să ne găsim energia, motivația și concentrarea, să producem un nou rezultat pozitiv. Mă bucur pentru cei care au intrat în prima repriză, și- a adus prospețimea necesară și eficiența" a precizat tehnicianul ardelenilor la flash-interviu

Edi Iordănescu a punctat și faptul că se gândește serios și la meciul cu Craiova:

"Așteptăm și meciul cu Craiova, încercăm să monitorizăm cât se poate de bine și adversarul, îl cunoaștem în linii mari, dar e un derby."

De asemenea, antrenorul feroviarilor a vorbit și despre jocul echipei sale:

"Jocul în prima repriză a fost bun calitativ, am ieșit cu construcție controlată, am avut circulație bună a mingii. Am creat ocazii și mai puteam să marcăm. Repriza a doua, am conservat un pic și e firesc, am încercat să controlăm consumul de energie. Echipa a arătat calitate în prima repriză, calitate și maturitate în repriza a doua." a mai declarat Edi Iordănescu.






Comentarii Facebook