Edi Iordănescu acuză cu tupeu viciere de rezultat după meciul cu FC Voluntar


Edi Iordănescu, antrenorul CFR Cluj, a strigat că la meciul cu FC Voluntari a fost viciere de rezultat.

În minutul 70, Vinicius a trimis cu capul mingea, dar Rîmniceanu a prins-o, fiind o fază controversată. Clujenii au spus de atunci că mingea a trecut linia porții.

Echipa a încercat, a căutat o circulație bună a mingii, în ciuda suprafeței care are mari probleme. E adevărat că la -15 grade e mai greu să crească iarba. Am încercat să îi desfacem, am avut ocazii mari. Ne-a lipsit inspirația și ultima execuție.

A fost o seară catrastofală din punct de vedere al arbitrajului. Am avut penalty cu Clinceni, cu Sepsi. Înțeleg o greșeală, dar trei majore? Nu vezi golul, nu vezi nici faza de după… Înțeleg o greșeală, chiar dacă este mare. Dar când sunt trei mari și toate în aceeași direcție, nu numai că vorbim despre viciere de rezultat, ci despre o seară catrastofală. Văd că se practică în fotbalul nostru să strigăm. Eu nu am strigat. Ce să fac? Să ies să strig? Ies în fața dumneavoastră și spun că trei greșeli majore cu influențarea rezultatului reprezintă o problemă majoră și eu nu mă mai împac cu asta.

Avem arbitri buni și foarte buni, dar în seara asta când sunt trei greșeli majore de arbitraj, e viciere de rezultat. A sărit toată banca. Noi vedem de la 30 de metri și tu nu vezi de la 6 metri? Respect arbitrajul românesc, dar arbitrul din seara asta are o problemă majoră și sper să doarmă liniștit, că eu nu o să dorm liniștit”, a spus Edi Iordănescu, la cald, după meci.

CFR Cluj - FC Voluntari, 0-0. Clujenii furați de un gol valabil. Ce verdict dă Crăciunescu - FOTO

Comentarii Facebook