Edi Iordănescu a decis dacă rămâne sau nu la echipa Națională! Selecționerul a discutat cu Răzvan Burleanu


Edward Iordănescu a discutat cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, despre posibila renunțare la funcția de selecționer al echipei naționale. 

Conform ProSport, oficialii FRF i-au spus lui Iordănescu: ”Ne-am luat toate informațiile de la echipă. Știm în detaliu ce și cum ai lucrat din punct de vedere tehnic, ce atmosferă ai făcut. Nu ai greșit cu nimic și vrem să continuăm pe linia asta. Dacă tu simți că poți să duci în continuare această presiune care este acum în jurul echipei naționale, noi vrem să rămâi. Nu mai avem de gând să sacrificăm antrenori care muncesc bine doar pentru că anumiți jucători nu fac ce li se spune. Decizia e la tine și așteptăm răspunsul tău cât mai rapid”. 

Edi Iordănescu le-a spus șefilor săi că vrea să aibă un moment zero de unde să înceapă să taie în carne vie, scrie ProSport. 

La ce se referă exact acest moment? Edi a explicat faptul că obiectivul intermediat de a câștiga grupa în Liga Națiunilor nu i-a permis să schimbe foarte mult nucleul ”naționalei” pentru a nu crea un haos generalizat în care niciun jucător nu se cunoaște cu celălalt, iar automatismele de joc să fie inexistente. Acum, însă, tehnicianul campion cu CFR a anunțat că nu va mai ține cont de nimic în afară de reconstrucția echipei și va tăia în carne. Jucători cu state vechi la ”națională” vor dispărea, iar în locul lor vor veni fotbaliști tineri, talentați, care au dovedit la cluburile lor că merită o șansă.

Comentarii Facebook