Echipa de volei feminin ”U” NTT DATA Cluj are o nouă componență și noi echipamente FOTO



La mai puțin de 2 luni de la preluarea numelui NTT DATA, echipa de volei feminin a clubului sportiv Universitatea Cluj și-a înoit lotul, dar și echipamentul.

Proaspăt promovată în prima ligă a voleiului românesc, A1, conducerea ”U” NTT DATA Cluj a reîmprospătat lotul echipei.

Iată care sunt noile jucătoare aduse la echipă:

1. Râileanu Adriana Sorina
2. Ariton Alexandra
3. Dârnescu Carmen
4. Beudean Rada
5. Tarța Paula
6. Vodă Ioana
7. Podină Angelica
8. Bucur Raluca
9. Grama Carmen
10. Pamfil Mihaela
11. Bara Alexandra
13. Miclea Sabina
16. Mocar Denisa
17. Stanciu Adina

De asemenea, jucătoarele se bucură acum și de un echipament nou, special creat pentru ”U”.

Mă bucur să văd noua echipă, în noul echipament. A fost dorința mea specială să cumpărăm un echipament premium și la la propunerea domnului Parâia, am cumpărat un echipament de la Mikasa, ca să ne asigurăm că echipa este tratată într-un mod corespunzător de către noi în acest no demers”, a spus CEO-ul NTT DATA, Daniel Metz, sponsorul principal al echipei.

Avem o echipă frumoasă, și la propriu și la figurat, iar eu nu pot decât să urez succes acestei echipe, echipei de staff tehnic, de staff managerial. Este o echipă care poartă un nume sonor, cu NTT DATA, astel că nu poate obține decât rezultate bune și le urez să reușească”, a declarat și directorul clubului sportiv Universitatea Cluj, Ovidiu Vasu.

Managerul echipei de volei, Constaantin Parâia, a explicat că, în urma acordului semnat între conducerea echipei, clubul Universitatea Cluj și compania NTT DATA, s-a ajuns la reformarea echipei și aducerea unor noi jucătoare.

În urma înțelegerii cu domnul Metz și domnul Vasu, am recurs la reformarea echipei. În acest sens, o parte din jucătoarele care ne-au ajutata anul tercut să promovăm în A1, și-au încheiat acordurile și ne-au părăsit. În schimb, am adus multe jucătoare valoroase și îmi doresc să facem o adevărată familie, care să lupte pentru rezultate cât mai bune. În primul rând, nu vreau să mai trecem prin coșmarul A1 - A2, iar primul nostru decurs este să rămânem în liga A1. Pentru acest lucru am bătut palma cu jucătoare foarte bune din țară”, a explicat managerul echipei de volei feminin, Constantin Parâia.

De asemenea, în staff-ul tehnic au fost aduși și noi antrenori, dar și, pentru prima dată, un preparator fizic. Astfel, noul antrenor principal al echipei este Ciprian Dârnescu, iar antrenor secund este fosta jucătoare Luminița Trombițaș. Staff-ului i se mai alătură preparatorul fizic Rareș Stoica.

Managerul Constantin Parâia a precizat că, în noul sezon din A1, speră să ajungă cu echipa în primele 7 clasate.

Din ceea ce am observat că se întâmplă, în momentul de față, în voleiul feminin din România, nu m-aș hazarda, as spune că am putea să ajungem pe locul 7, anul ăsta. Dar, e posibil orice. Putem accede în primii 6 și să intrăm în play-off, iar acolo se poate întâmpla orice. Nimeni nu e bătut în cuie pe locurile fruntașe”, a mai precizat managerul ”U” NTT DATA.



Comentarii Facebook