Echipa CFR Cluj a fost exclusă și din jocul FIFA 19

 

CFR Cluj ar fi trebuit să fie una dintre echipele care apar în jocul FIFA 19, dar gruparea clujeană a pierdut calificarea.

 

Conform unor surse, clujenii ar fi trebuit să facă parte dintre echipele selecte care apar în joc, dar au fost excluși după ce au ratat calificarea în preliminariile Ligii Campionilor.

 

Condiția celor care au creat jocul era ca CFR Cluj să se califice în grupele Ligii Campionilor. În locul clujenilor au apărut în joc cei de la Viktoria Plzen. Campioana Cehiei s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, astfel că apare şi în jocul FIFA 19. În joc apar şi echipe care nu s-au calificat în cupele europene, cum ar fi Helsinki, dar finlandezii mai fuseseră incorporaţi şi la ultimele două ediţii. Situaţia este una tragi-comică, având în vedere că jocul video este în mare măsură dezvoltat în România, scrie prosport.ro.

 

CFR Cluj a fost eliminată de Malmo în preliminariile Ligii Campionilor, iar din Europea League a fost eliminată de echipa de semi-amatori Dudelange, din Luxemburg.

Comentarii Facebook