Miercuri 24 Aprilie

Echipa bloggerilor a castigat Cupa Presei la fotbal VEZI FOTO


Bloggerii clujeni au reusit sa dea o lectie de fotbal presei clujene si sa castige marele trofeu pus in joc la Cupa Presei la fotbal 2011.

Finala s-a disputat intre Echipa Bloggerilor si cea a postului local de televiziune NCN Cluj. Online -ul a obtinut victoria la penalty, dupa ce la finalul celor 50 de minute regulamentare de joc scorul era 1-1.

La penalty -uri, Calin Ilea a reusit sa apere lovitura executata de Mihai Hossu, portarul NCN Cluj, si bloggerii au castigat cu scorul 4-3.

Echipa Bloggerilor a mai castigat si trofeul de cel mai bun jucator si golgeter, atacantul Emil Moldovan, si pentru cel mai bun portar, Mihai Hossu.

Clasamentul final al Cupei Presei la Fortal:

Locul 1- Echipa bloggerilor
Locul 2- NCN TV
Locul 3 – Gazeta Sporturilor

Competitia a fost sponsorizata de Trend Communication, iar parteneri au fost Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara si Ancada.

Jurnalistul si bloggerul clujean, Tiberiu Farcas, a punctat pe blogul personal o serie de incidente care au avut loc in timpul competiei.

"Imi pare rau ca aceasta cupa a fost umbrita de modul jenant in care au decis sa evolueze echipele TVR Cluj si ProSport&Transilvania Channel in meciul direct, un noncombat evident in partea a doua a jocului ceea ce a dus la o decizie de depunctaere ferma dar controversata a comisiei de organizare. Regret si pozitia complet intransigenta, de neinteles pentru mine, a celor de la UCluj.ro, in special a lui Gelu Radu,  care nu au mai venit la partyul de final. Pacat ca se intampla astfel de lucruri in Cupa Presei, pe care eu o doresc o competitie model", a scris Tiberiu Farcas.

 

Foto: tibifarcash.wordpress.com

Comentarii Facebook