Ea a atras toate privirile la meciul U Cluj – FCSB și a dat verdictul partidei de pe Cluj Arena: „Îmi place. Are suflet” - FOTO


Mihaela Evi, antrenoare de handbal la junioarele Gloriei Bistrița, a atras toate privirile la meciul U Cluj – FCSB 0-0. În vârstă de 35 de ani, Mihaela, fostă jucătoare de handbal, a fost nevoită să renunțe la cariera de sportivă la doar 20 de ani din cauza problemelor de sănătate.

Pe lângă pasiunea sa, handbalul, fosta sportivă merge și la meciuri de fotbal, iar ultimul la care a participat a fost cel de luni seara, dintre Universitatea Cluj și FCSB (0-0).

„Turism sportiv. Cam asta fac eu în vacanțe de când a crescut Claudel (n.r. fiul său) și joacă FIFA. Bine, cred ca îmi era destinat și prin prisma meseriei, pentru ca am călătorit în toată lumea și în toată Europa, dar am vizitat mai mult săli de sport, și mai nou, stadioane. Avem și o colecție de tricouri, suveniruri din fiecare oraș pe care îl vizităm, cu echipa de fotbal/handbal. Ultimul intrat, tricoul celor de la U Cluj, echipa pe care o simpatizez. Are suflet (n.r. emoticoane albe și negre)", a scris Mihaela Evi, pe Instagram.

Fostă jucătoare, Mihaela este considerată cea mai sexy antrenoare din România. Își încântă fanii cu fiecare fotografie pe care o publică pe Instagram.

5.jpg

Recent, Mihaela a vorbit despre viața sa din social media.

„Fac și postări plătite, dar nu e activitatea mea principală. Fiind și pe partea de sport, refuz multe cereri de a face reclame, la băuturi, la țigări, la pariuri etc. Aș fi putut face mai mulți bani din activitatea online decât din sport. Dar nu ar fi OK. Nu e normal eu să le țin prelegeri fetelor, iar apoi să fac reclamă la țigări. 

Da, e o tentație pentru fete să facă bani ușor, cu un cont pe OnlyFans, apoi să-și ia casă la 20 de ani pentru că-și pun poze dezbrăcate. Noi credem în faptul că mai bine domnișoarele fug la sală să facă sport. «Ține și de părinți cât stau copiii pe social media»”, a decarat Mihaela Evi într-un interviu pentru GSP.

Comentarii Facebook