Duminica 28 Aprilie

E oficial! Mamadou Thiam a plecat de la „U” Cluj, jucătorul va ajunge în Kuweit, nu la FCSB


Universitatea Cluj a anunţat luni seară că s-a despărţit de Mamadou Thiam, atacantul de 28 de ani care a ajuns la „şepcile roşii” în septembrie 2022. Jucătorul care a fost dorit în trecut de FCSB va ajunge în Kuweit, la Al-Arabi Sporting Club.

Thiam a evoluat în 33 de partide pentru U Cluj şi a reuşit să înscrie 11 goluri în toate competiţiile pentru „şepcile roşii” în sezonul 2022/23.

„FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu formația Al-Arabi Sporting Club din Kuweit pentru transferul lui Mamadou Thiam (28 de ani). Mamadou Thiam a sosit la ”U” în luna septembrie a anului trecut. În total, atacantul senegalez a strâns 33 de prezențe pentru echipa noastră în sezonul 2022/2023, marcând 11 goluri în toate competițiile. Clubul nostru îi mulțumește pentru munca depusă la ”U” și îi dorește mult succes în viitor!”, a anunţat „U” Cluj.

Mamadou Thiam nu îşi mai dorea să continue la U Cluj, iar la un moment dat s-a vorbit şi despre un posibil transfer al său la FCSB. Thiam nu a mers în cantonament cu echipa şi a solicitat un termen de gândire, aşa cum a dezvăluit Toni Petrea. 

Mamadou Thiam a sosit la „șepcile roșii” în septembrie 2022, din postura jucătorului liber de contract. În 33 de meciuri pentru U Cluj, atacantul a marcat 11 goluri, dintre care unul contra FCSB-ului, în campionatul regulat, la victoria ardelenilor cu 2-1, și a oferit o pasă decisivă.

Potrivit publicației Transfermarkt, atacantul este cotat la 600.000 de euro. 

Comentarii Facebook