Dumitru Dragomir amenință întreg fotbalul românesc cu dezvăluiri incendiare


Președintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marți, că a scris două cărți în care prezintă informații ținute ascunse despre persoanele din lumea fotbalului, însă susține că nu l-a lăsat pe fiul său, Bogdan Dragomir, să le publice încă.

"Orice mi s-a spus de-a lungul vieţii, doar că sunt prost nu. Eu am o inteligenţă diabolică nativă. Dacă îmi lipsea inteligenţa, puteam eu să mă strecor prin comunism şi neo-comunismul ăsta? Tuturor care mă calcă pe bombeuri le dau un şut în fund. Ştiu despre oricare din lumea sportului mai multe decât ştiu despre mine. Am înmagazinat totul în creier şi în cele două cărţi, dar nu m-a lăsat Bogdan să le publicăm, dar o să o fac după când plec de aici. Nu le public neapărat să fac bani, deşi o să fac mulţi bani, pentru că o să râdeţi. La mine vin toate informaţiile din sport şi le pun cap la cap", a subliniat Dragomir, potrivit realitatea.net.

Cu privire la scandalul dintre el și soții Prodan-Reghecampf, Mitică Dragomir a precizat că cei doi l-au atacat și că a fost nevoit să le răspundă.

"Vizavi de scandalul care s-a iscat, eu sunt o şulfă mai bătrână şi nu am dat niciun nume, nici al doamnei şi nici al domnului. Dacă ei s-au regăsit în această alăturare de cuvinte, nu am ce face. Sunt aşa de speriat încât cel mai mult poate să scoată un meci nul. Mie nu îmi mai e frică nici de Dumnezeu, mi-am educat copiii cum trebuie şi nu am rămas dator la nimeni, nici măcat la stat. Nu am pomenit niciun nume de doamnă, de antrenor. Ei m-au atacat şi am răspuns că sunt o curvă din altă categorie", a spus Dragomir.

Președintele LPF a declarat că el nu începe niciun scandal, ci doar îl termină, când este atacat.

"Eu pot să nimicesc orice viperă când îi văd răutatea, dar eu nu sunt rău. Aţi auzit că eu am început un război cu cineva? Nu, eu doar îl termin. Mă pot ridica la orice nivel, dar pot să fiu şi şarpe de Dudău, care să nu dea din coadă când muşcă. Pot să fiu şi nevăstuică, dar şi aproape de limita murdăriei, pentru că mă apăr. Spuneţi-le celor care vor să se lupte cu mine că eu în decursul vieţii m-am luptat cu stelele nu cu licuricii", a adăugat Dragomir.

Comentarii Facebook