Duminica 29 Ianuarie

Campionatul european de Drift "King of Europe" va avea loc in week-end la Cluj, la Polus Center- VIDEO

Cea mai importanta competitie de drift - campionatul european de drift "King of Europe 2010" se va desfasura sambata si duminica la Cluj la Polus Center. Masini de peste 500 cp conduse de piloti cu experienta se vor intrece intr-o competitie internationala.

 

Piloti profesionsiti din 15 tari vor veni la Cluj pentru a se intalni in a doua etapa a campionatului de drift si a se intrece in derapaje controlate. Anul acesta, campionatul a debutat in Serbia, pe 8 Mai, cu o etapa la care au participat si 7 piloti din Romania.

 

Anul trecut, tot in Cluj, King of Europe, a reunit piloti din 12 tari. Peste 20 de mii de spectatori au asistat la demostratiile lor de indemanare in ale sofatului.

 

Pe landa demostratiile de drift, veti putea admira in week-end si masini tunate exterior, interior, motor şi car-audio. Cele mai spectaculoase masini tunate din Romania vor fi expuse pentru public, dar vor participa totodata la concursurile de Tuning si Car-Audio. Printre "bijuteriile" pe patru roti se va numara si o Mazda RX-7 de peste 500 cp, o masina de drift unica in Romania.

King of Europe va avea loc sambata si duminica de la ora 10:00, la Polus Center, Cluj-Napoca. Biletul de intrare costa 20 de lei, intrarea copiilor sub 12 ani insotiti de părinti este gratuita.

 

Video-ul este de la editia de anul trecut de la Cluj King of Europe 2009.

Comentarii Facebook