Drepturile de difuzare pentru Liga I ar putea fi cumpărate de un post de străinătate


Drepturile de difuzare ale Ligii I ar putea fi cumpărate de canalul de sport transmis în tot continentul european, Eurosport. Contractul actual, cu RCS, Dolce şi Antena 1, expiră în vara anului viitor.

Șeful departamentului de achiziții drepturi și vânzări Eurosport, Lorand Prud'homme, a venit în România pentru a se întâlni cu președintele FRF, Gino Iorgulescu.

Eurosport este interesat de Liga , după cum a declarat Valentin Macovescu, directorul de relații internaționale al Eurosport, astăzi, într-o întâlnire cu presa, anunţă paginademedia.ro.

"Am avut o întâlnire ieri cu Gino Iorgulescu în care am prezentat grupul Eurosport. A fost o întâlnire la inițiativa ambelor părți. Ne-am interesat cum se va desfășura achiziția viitoarelor drepturi din Liga I. Am avut un schimb de idei, am discutat și de expunerea pe care o poate asigura Eurosport. Fiind un canal paneuropean, Eurosport poate asigura și o expunere în afara României", a spus Macovescu.

Întrebat dacă Eurosport va participa la licitaţie, Macovescu a răspuns: "Pot spune că urmărim atent subiectul!".

De asemenea, postul de televiziune este interesat și de meciurile naționalei.

"Am văzut că de multe ori nu se văd toate meciurile naționalei, cum ar fi cele din deplasare. Vom fi mai atenți în astfel de situații", a mai precizat Macovescu.

Comentarii Facebook