DRAMĂ în familia Reghecampf - Prodan. "Anamaria a pierdut copilul!"

 

Anamaria Prodan a pierdut sarcina, iar familia Reghecampf - Prodan trece părin momente grele. 

 

"În ultimele zile am trecut prin momente mai dificile. Ana a pierdut copilul, iar băieţii au fost lângă mine. Probabil că băieţii au vrut să joace acum mai mult pentru mine şi de aceea au venit la banca de rezerve după goluri. De asta nici nu mă bucur foarte mult că am câştigat acest meci, dar jucătorii au arătat caracter", a declarat Reghecampf după meciul cu Pandurii, câştigat cu 2-0.

 

Reghecampf vrea să îi menţină în priză pe jucători până la finalul campionatului: "Eu cred că am făcut un pas important azi şi este foarte important să terminăm acest campionat cu capul sus. Jucătorii trebuie să fie profesionişti până la capăt. Am impus acest ritm de la începutul campionatului. Nu contează când vom fi matematic campioni, nu vreau să fie o presiune în plus pentru jucători. Raul este foarte ambiţios, am avut discuţii cu el, i-am spus că nu trebuie să îşi dorească să înscrie la fiecare meci, i-am spus să fie mai relaxat. Cred că este normal ca stadionul să nu fie plin, sunt Sărbători, oricum cei care au venit merită să fie felicitaţi".

 

"Nu vorbesc despre transferurile pe care le vom face în vară. Important este că Mutu îşi doreşte să joace la noi. M-aş bucura enorm de mult dacă Chelsea va câştiga Europa League", a mai spus Reghecampf.

Comentarii Facebook