Clujenii mizeaza pe BMW in ultima cursa de dragracing din acest an

 

Doua BMW -uri E30, ambele cu peste 250 cp, vor reprezenta Clujul la ultima cursa de dragracing care va avea loc duminica 7 noiembrie.

 

 

Dragracing Events organizeaza la Arad ultima cursa de Drag din acest sezon. Aeroportul Arad va fi gazda evenimentului de la ora 09:00 pana la ora 18:00.

 

 

Organizatorii doresc  ca prin organizarea unor astfel de evenimente sa mute cursele de masini, celebrele liniute, de pe strada intr-un cadru mai organizat, care sa ofere participantilor si spectatorilor o mai mare siguranta.

 

 

Cursa de la Arad va dispune de sistem de cronometrare special pentru acest timp de curse de drag similar cu cel din Ungaria (sau cel din SUA) si tichete cu timpi, care ii ofera participantului detalii referitoare la timpul in care a parcurs cei 402 m, viteza de iesire, timpul de reactie, etc.

 

 

La acest ultim eveniment  organizatorii au reusit sa adune concurenti din toate  colturile tari: Bucuresti, Constanta, Craiova, Timisoara, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Brasov, Cluj (Cox-ul si Fosky), precum si concurenti din Ungaria.

 

 

Grupele de participare sunt cele promovate de DragRacing Events.

 

 

Taxa de inscriere concurenti este de 100 RON iar taxa pentru spectatori este de 15 RON. Doritorii de senzatii tari se pot inscrie la adresa inscrieri@dragracing.ro

 

 

 

articol scris de

Calin Pascalau

 

Comentarii Facebook