Doua medalii de aur pentru Romania la Campionatul Mondial de fotbal-tenis din Turcia din week-end! Una castigata de un clujean!

Medalia a fost obtinuta de Florin Purice (CS Victory Cluj), la dublu, care se afla la a treia medalie de aur din cariera la un campionat mondial, prima fiind in Brazilia in 1996.

 

Romania a mai obtinut in Turcia,  la Istanbul, inca o medalie de aur, la simplu, prin Georgel Bobis si o medalie de argint la triplu.

 

Medalia pentru Cluj a fost adusa la dublu de Florin Purice, Georgel Bobis si Cristian Acs (ca rezerva). In cadrul campionatului mondial desfasurat timp de doua zile s-au jucat peste 100 de meciuri. "La simplu ne asteptam sa castigam, la dublu eram favoriti prin prisma rezultatelor, dar ne asteptam sa avem un meci greu. Ungaria are intotdeauna echipe foarte bune, ca dovada este finala de triplu unde au castigat", a declarat pentru Stiri de Cluj, Florin Purice, clujeanul medaliat cu aur la Campionatul Mondial din Turcia de fotbal-tenis.

 

Acum castigatorul se gandeste si la recompensa pe care o merita si ar trebui sa o primeasca.

"Speram ca Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului sa ne acorde cat mai repede premiile cuvenite pentru performanta obtinuta", spune Florin Purice.

 

Antrenorul medaliatilor cu aur si argint, la cea de-a noua editie a campionatului mondial de fotbal-tenis, masculin, Istanbul, Daniel Sasarman este si el din Cluj.

 

Comentarii Facebook