Dorin Goian: "Daca ar fi sa aleg intre Steaua si CFR, as alege Steaua"

Dorit de CFR Cluj si Dinamo, fundasul de la Palermo are "liber" de la patronul Stelei, Gigi Becali, sa revina si sa joace in Ghencea.

"I-am spus: Daca vrei, poti sa vii inapoi la Steaua. El a spus ca nu poate sa vina ca, daca ar veni, nu mai poate lua salariul de la Palermo", a spus Gigi Becali. Goian nu s-a despartit in cele mai bune conditii de Steaua, el i-a acuzat pe oficialii din Ghencea ca nu vor sa ii plateasca o restanta salariala de 21 de mii de euro.

Dorin Goian a declarat ca nu ar refuza o oferta de la Steaua pentru ca e echipa cu care a castigat doua titluri de campion  in Liga 1 si a ajuns in semifinala Cupei UEFA. "Daca ar fi sa aleg intre Steaua si CFR, as alege Steaua, dar e greu sa ajung acolo. E greu acolo, asa cum a spus si domnul Becali, el nu mai da salariu mai mare de 120.000 de euro. Eu aici am un contract bun, deocamdata sunt la Palermo si nu vreau sa discut prea mult despre eventuale oferte", a marturisit Dorin Goian, la sport.ro.

Ziaristii italieni il dau si ei plecat pe Goian de la Palermo, in conditiile in care echipa in peninsula va perfecta transferul uruguayanului Miguel Angel Britos, de la Bologna.

Comentarii Facebook