Dinamo vrea să-l „fure” pe Jonathan Rodriguez de la CFR Cluj


Dinamo a intrat într-o nouă „eră” la început de 2022. Cu Flavius Stoican antrenor și cu Florin Răducioiu , team-manager, alb-roșii au început să lucreze de zor și la „ajustarea” lotului. Astfel, Dinamo se pregătește de transferul lui Jonathan Rodriguez de la CFR Cluj.

După ce l-au „semnat” pe Răzvan Patriche (35 de ani), cei de la Dinamo mai pregătesc un transfer important.

Dinamo îl vrea pe Jonathan Rodríguez. Argentinianul, doar 7 meciuri la CFR Cluj

Este vorba despre Jonathan Rodríguez , care acum se află în curtea celor de la CFR Cluj. Mijlocașul, care s-a lansat în Liga 1 la FC Botoșani, a ajuns în vara trecută în Gruia chiar înainte ca Marius Șumudică  să devină antrenor. S-a vehiculat chiar ideea că fotbalistul bătuse palma cu cei din Gruia chiar înainte de finalul sezonului trecut, când pe banca tehnică se afla Edi Iordănescu, mai ales că era liber de contract.

Argentinianul a bifat doar 7 prezențe în tricoul campionilor, 6 (5 în Liga 1 și 1 în Supercupa României) până când a revenit Dan Petrescu pe bancă. ”Bursucul” nu l-a considerat pe mijlocaș un fotbalist pe ”calapodul său” astfel că l-a trecut pe linie moartă. L-a folosit doar în meciul de Cupa României, Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-0, din septembrie 2021, când a fost titular și înlocuit pe final cu Graovac (80), conform digisport.ro.

Rodriguez era foarte încântat de transferul la CFR Cluj, visa chiar la Champions League, dar acum este nevoit să-și caute echipă, după cum i-au transmis cei din conducere. Dinamo vrea să profite de situație și să-l convingă pe argentinian să facă pasul la gruparea din ”Ștefan cel Mare”.

Jonathan Rodriguez, de cinci ani în Liga 1

Jonathan Rodriguez a ajuns în fotbalul românesc în urmă cu cinci ani ani, în 2017, când a fost adus de FC Botoșani de la Agropecuario.

În nordul Moldovei, mijlocașul argentinian a reușit să se impună, devenind unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei alături de care a jucat în play-off-ul Ligii 1 în precedentele două sezoane.

Comentarii Facebook