Nicolae Dica va fi imprumutat la CFR Cluj pana in vara

Nicolae Dica va fi imprumutat pana in vara la CFR Cluj, de italienii de la Catania. Apoi, ardelenii vor avea prima optiunea pentru transferarea fostului Stelist in Gruia.

 

Catania a platit Stelei pentru transfer 1,7 milioane de euro, iar oficialii CFR Cluj spera ca pretul sa scada la jumatate, pentru a-l putea aduce definitiv in Gruia.

"Nicolae Dica va veni pentru 6 luni sub forma de imprumut la CFR Cluj. Ma bucur foarte mult ca si el a vrut sa colaboram. Dica poate sa ajunga de la CFR la echipa naionala", a declarat Arpad Paszkany, patronul CFR Cluj, citat de Pro Sport.

Ardelenii sunt in cautarea unui nou "creier" care sa faca jocul de mijloc, mai ales ca Sixto Peralta este ca si plecat de la CFR Cluj, in principal deoarece are un salariu prea mare, de 375 de mii de euro pe an.

Dica trebuia sa ajunga la Cluj si anul trecut, dar transferul a esuat.

"Azi vor fi semnate actele, totul este ca si perfectat. Dica va fi pentru sase luni jucatorul nostru iar mai apoi vom avea optiunea unui transfer definitiv. L-am dorit de foarte mult timp, ma bucur ca in sfarsit putem sa-l transferam. Dica va fi un om important in lupta pentru titlu. Probabil el va face joi primul antrenament cu CFR", a declarat si Iuliu Muresan.

Comentarii Facebook