Muresan: "Dica va fi bine primit de suporteri, chiar daca a jucat la Steaua"

Nicoale Dica, Kasali Casal si Cristi Bud au fost prezentati astazi oficial de sefii din Gruia. Iuliu Muresan, presedintele CFR Cluj, a declarat ca e foarte multumit ca a putut sa il aduca pe Dica.

"Era foarte greu de gasit un numar 10. Trica a fost intradevar un adevarat decar si ii multumim pentru tot ceea ce a facut pentru aceasta echipa. Pe Dica l-am dorit demult si sunt foarte multumit ca am reusit sa-l imprumut de la Catania pana in vara. Sper sa ne ajute in lupta pentru titlu. Eu as vrea ca el sa-si incheie cariera la CFR, macar cu 2-3 trofee castigate cu aceasta echipa. Sper sa fie acel numar 10 de care avem nevoie si sa ne fie util. Sunt convins ca Dica va fi bine primit de catre suporterii clujeni, chiar daca a jucat la Steaua", a mai spus Iuliu Muresan, la prezentarea oficiala.

Presedintele ardelenilor a vorbit si despre fundasul Casal si de atacantul Bud, care vor activa si ei la CFR Cluj din retur, in Liga 1.

"Pe Casal l-am remarcat anul trecut, mi-a placut viteza si determinarea lui. Ne-am hotarat sa il transferam in decembrie, in urma unui meci pe care l-a jucat impotriva lui Portsmouth. Este un jucator care are calitati exemplare, vrem sa-l crestem si sa-l facem cunoscut in Liga I si mai apoi in Europa", a spus Muresan.

Despre Bud seful de la CFR Cluj a declarat ca "are fizic si caracter si vine la noi cu o mare dorinta de afirmare. Cristi ne-a marturist ca vrea sa fie campion cu CFR si sper sa ajunga unul din golgheterii echipei", a incheiat Muresan.

Comentarii Facebook