Dezastru pentru românce la US Open! Ce au făcut Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Gabriela Ruse


US Open a început bine pentru România, după ce Simona Halep a făcut spectacol în meciul cu Camila Giorgi. Italianca se află în mare formă și chiar a câștigat un turneu pe hard, la Montreal, în urmă cu câteva săptămâni. Meciul s-a terminat 6-4, 7-6 în favoarea fostului lider mondial, care în turul 2 are de înfruntat o jucătoare mai slab cotată, venită din calificări ca lucky looser.

Și dacă pentru Simona Halep, turneul american de mare șlem a începutul cu dreptul, pentru restul româncelor a fost o adevărată catastrofă. Gabriela Ruse a reușit calificarea pe tabloul principal, dar nu a avut nicio șansă în fața finalistei de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Marketa Vondrousova.

Irina Begu părea în mare formă după ce a prins o finală la sfârșitul săptămânii trecute, dar a fost învinsă de nemțoaica Andrea Petkovic, câștigătoarea turneului de la Cluj. Astfel românca a părăsit competiția chiar din primul tur, deși avea mari așteptări la US Open. A fost 6-3, 7-6.

Ana Bogdan a pierdut dramatic, Sorana Cîrstea urmează să joace

Ana Bogdan a pierdut și ea după un meci care a durat peste trei ore și jumătate și care s-a desfășurat sub semnul echilibrului. A fost 6-7, 7-6, 7-6 pentru Rebeka Masarova, jucătoare venită din calificări.

Sorana Cîrstea joacă astăzi împotriva Veronikai Kudermetova. Are un meci greu și la cum a evoluat în ultimele turnee, ar fi o mare surpriză să învingă.

Așadar România se bazează în continuare tot pe Simona Halep, care a recunoscut în interviul de după meci că este mulțumită de cum a jucat, dar că are în continuare probleme fizice.


Comentarii Facebook